Som arbejdsgiver kender du det sikkert godt!
Mange medarbejdere oplever stress, hovedpine, træthed og spændinger i muskler og led.
i
Jeg afhjælper nuværende gener og forebygger kommende
Disse gener kan forebygges og afhjælpes ved at få en veluddannet massageterapeut ud på arbejdspladsen, som giver jeres ansatte behandlinger i arbejdstiden.
i
Resultatet
Forbedret ydeevne, større overskud, færre sygedage og ikke mindst gladere, og mere tilfredse og loyale, medarbejdere. (se evt. referencer)

Jeg selv og mine kompetente samarbejdspartenere løser massageopgaver i Storkøbenhavn. En massageordning tilpasses virksomhedens behov, og en ny massagebehandling påbegynder typisk hver halve time. Dvs. helt op til 10 af jeres medarbejdere kan få en behandling på en arbejdsdag. I stiller et lokale til rådighed og vi sørger for resten (briks, lagener osv.). Vi kommer gerne ud og giver et par prøvebehandlinger, inden vi indgår en aftale.

Ergonomisk gennemgang på arbejdspladsen, kropsbevidsthed og øvelser
i

Strukturel Integration er et supplement eller for nogle medarbejdere et alternativ til massageordningen. Gode og brugbare redskaber giver nemlig kun mulighed for bedre arbejdsforhold, men skaber dem ikke. F.eks.:
i
Man kan sidde godt på en dårlig stol og sidde dårligt på en god stol. Det handler derfor også om måden, man sidder på og ikke kun om stolen.
i
Tilbagevendende smerter og spændinger kan let afhjælpes og forebygges med en mere fordelagtig brug af kroppen. Jeg går ind og guider den enkelte medarbejder til bevidsthed om de kropsvaner der slider, og giver knowhow til at integrere nye positive vaner. Jeg giver også øvelsesprogrammer målrettet den enkelte, som frigører, styrker og afspænder.

Kontakt mig gerne for mere info: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

virksomhedsmassage2

virksomhedsmassage3

virksomhedsmassage1
Bodyrebalance.dk ved Kim Mühlenfeldt   •   Østbanegade 7, kld. th.   •   2100 København Ø   •   Tlf. 29 71 72 29   •   kim@bodyrebalance.dk
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.