UNI-C (det der nu hedder stil.dk) - udtagelse fra glade medarbejdere:
i
"Indenfor sit felt må Kim siges at være lidt af en magiker. Han har kureret daglige hovedpiner, hold i nakken, ømme rygge og andre skavanker hos medarbejderne hos UNI-C. Han tager udgangspunkt i den enkeltes problemstilling og skræddersyr en individuel løsning, så specifikke behov tilgodeses 100 %. Hans rolige og behagelige væsen og professionelle tilgang til massagen har gjort, at rigtig mange har ønsket at gøre brug af ham, og at de er kommet igen med jævne mellemrum. Vi giver Kim vores allerbedste anbefalinger!"

Kirstina Tranberg - efter et forløb i Strukturel Integration:
i
"Jeg har haft leddegigt i mange år og været til mange dygtige behandlere fra alm. fysioterapi, osteopati, massage til rosenterapi. Men Kim kan noget, de andre ikke har givet mig. For det første gennemgår han minutiøst min krop sammen med mig og skaber en bevidsthed om, hvor min krop trækker skævt, hvor jeg spænder osv. Sammen med denne nye kropsbevidsthed og de holdningskorrigerende øvelser, vi laver, får jeg nogle redskaber, jeg kan fortsætte med på egen hånd for at rette op på min krop. Selv under Kims kyndige massage er jeg medspiller." 
i
"Kim er meget kompetent og har en meget behagelig facon, er støttende og opmuntrende og forstår at bruge sin dejlige humor på en afvæbnede og forløsende måde. Kim har givet mig et nyt håb om, at der endnu kan gøres meget godt for min krop og rettes op på skavankerne, og det er jeg ham dybt taknemmelig for!!"

Anna Reumert - massageterapeut og skuespiller, efter et forløb i Strukturel Integration:
i
”Kim har en dyb kropslig forståelse, og han formår at videregive sine erfaringer på bedste vis. Det er en fantastisk følelse i kroppen, når det hele ”falder på plads”. Pludselig opdagede jeg hvor mange kræfter jeg brugte på at bruge mit bevægeapparat forkert. Når ubalancerne blev rettet ind, følte jeg mig let og svævende. På en måde er det som om kroppen bliver født på ny."

Thomas Lund - balletskoleleder og instruktør ved Den Kgl. Ballet:
i
"Igennem min karriere har jeg oplevet mange forskellige behandlere, og efter kun en behandling hos Kim er man ikke et øjeblik i tvivl om hans evner. Det kan varmt anbefales."
Bodyrebalance.dk ved Kim Mühlenfeldt   •   Østbanegade 7, kld. th.   •   2100 København Ø   •   Tlf. 29 71 72 29   •   kim@bodyrebalance.dk
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.